Részletes keresés

Termék keresés

Márka keresés

DAYCO MZA MSP KROON-OIL RZONE LYNX EAST ZONE BVF PUTOLINE MITAS M-ZONE RUBENA

Miért velünk?

Cégünk elsődleges küldetése, hogy a magas fogyasztói elvárásoknak megfeleljen. Partnereinkkel arra törekszünk, hogy a végfelhasználók kerékpározási és motorozási élményét növeljük. A saját és képviselt világmárkák is ezt a koncepciót követik. Minőség számunkra elsődleges vezérfonal, hiszen azok a vásárlóink, akik a mi termékeinket használják, nem alkatrészeket keresnek, hanem a kerékpározás és a motorozás által nyújtott szabadságra van igényük!
Moped 91 Team

Letölthető anyagok

Biztonsági adatlapok

Adatkezelési politika

Facebook Googleplus print A- A+

A Moped 91 Kft. adatvédelmi alapelvei
A Moped 91 Kft. örvend weboldalunkon tett látogatásának és a szervezet iránti érdeklődésének. Előfordulhat, hogy személyes adatokat kérünk Öntől. Az erre vonatkozó kérdések megválaszolása önkéntes. Bármely a Moped 91 Kft. weboldalain megadott személyes adata kizárólag csak az Ön személyes egyedi gondozására, termék és szolgáltatásainkról szóló információk megküldésére kerülnek letárolásra és feldolgozásra, esetleg a Moped'91 Kft tagnyilvántartó rendszerében kerülnek tárolásra. A Moped'91 Kft biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük.

A Moped 91 Kft. figyelemmel van az Ön magánszférájára
Az Ön privátszférája a személyes adatok feldolgozásakor és minden adat biztonsága számunkra fontos cél, amelyre mi mindenesetben tekintettel vagyunk. Személyes adatait, amelyekre a Moped'91 Kft oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. 

Az adatvédelem és az információbiztonság egyesületi politikánk részét képezi. A Moped 91 Kft. weboldalairól más ajánlattevők weboldalai is elérhetők, amelyeken ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki. 

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása
További személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket önként pl. egy regisztráció, körkérdés, vagy egy szerződés végrehajtásához ad meg.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhoz-kötöttsége
A Moped 91 Kft. az Ön személyes adatait csak a weboldalak adminisztrációs, nyilvántartási célokra használja, csak az ezekhez szükséges mértékben. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek a Moped 91 Kft.-n kívül nem adjuk. 

Biztonság
A Moped'91 Kft biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedésein megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan javítjuk.

Választási lehetőség
Az Ön adatait arra is fel kívánjuk használni, hogy találkozónkról, hírekről, szolgáltatásainkról értesítsük és azokról alkalomszerűen megkérdezzük. Természetesen a részvétel ezekben az akciókban önkéntes. Ha ezzel nem értene egyet, mindenkor közölheti ezt velünk, és ezzel az adatokat ennek megfelelően zárolni tudjuk.