Részletes keresés

Termék keresés

Márka keresés

BUZZETTI MITAS ADDINOL SKF MSP MOTOFLEX ISOLATOR BRISK BVF PUTOLINE YBN EAST ZONE NGK SHIMANO M-ZONE METEOR ALMOT KROON-OIL PARMAKIT RMS VREDESTEIN DOMINO LYNX MZA MITAS Bicycle RUBENA DAYCO SELLE MONTE GRAPPA RZONE AMAL

Miért velünk?

Cégünk elsődleges küldetése, hogy a magas fogyasztói elvárásoknak megfeleljen. Partnereinkkel arra törekszünk, hogy a végfelhasználók kerékpározási és motorozási élményét növeljük. A saját és képviselt világmárkák is ezt a koncepciót követik. Minőség számunkra elsődleges vezérfonal, hiszen azok a vásárlóink, akik a mi termékeinket használják, nem alkatrészeket keresnek, hanem a kerékpározás és a motorozás által nyújtott szabadságra van igényük!
Moped 91 Team

Letölthető anyagok

Biztonsági adatlapok

Elnyert Pályázatok

Facebook Googleplus print A- A+

Projekt neve: Webshop létrehozása a Moped 91 Kft.-nél

Projekt leírás: Cégünk a magyarországi motorkerékpár- és kerékpáralkatrész piacán több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Minőségi szolgáltatást nyújtó tevékenységünk megőrzése érdekében - vevőink és kereskedelmi partnereink minél sokrétűbb és megbízhatóbb kiszolgálását megvalósítva - korszerű nagykereskedelmi web áruházat hoztunk létre.
A rendszer segítségével regisztrált ügyfeleink teljesen automatikusan, kezelő beavatkozása nélkül rendelhetnek, vásárolhatnak, illetve élhetnek a kiszállítási lehetőséggel.
Rendeléseikről elektronikus formátumú számlát kapnak e-mailben, melyet ugyanott ki is fizethetnek. Emberi kéz csak akkor avatkozik be, amikor fizikailag összeszedi a megrendelt árut, és a kiszállító rendszer segítségével kézbesíti.

A rendszer az adatokat korszerű technológiával, a weboldalhoz tartozó SQL adatbázis-szerveren tárolja. Dinamikusan kezeli a különböző nyelveket, elméletileg végtelen számú nyelven képes kommunikálni az adminisztrátorral, felhasználóval. A jogosultságkezelés felhasználónév/jelszó azonosítást alkalmaz. A biztonság növelése érdekében, a rendelés véglegesítése (amennyiben szükséges) visszaigazoló email-ben érkező link segítségével történik. A fizetési mód és feltétel az ügyviteli rendszerben rögzítettek szerint alakul. A rendszer alkalmas bankkártyás fizetési rendszer kezelésére is.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
MOPED 91 Kereskedelmi Kft.
2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 8.
(+36) 24 492 200

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Gazdasági Versenyképesség Operatív Program
1539 Budapest, Pf. 684
(+36) 40 200 617