Részletes keresés

Termék keresés

Márka keresés

SELLE MONTE GRAPPA MITAS BRISK BVF DOMINO MSP NGK BUZZETTI ALMOT KROON-OIL VREDESTEIN METEOR EAST ZONE ISOLATOR MITAS Bicycle RUBENA MZA LYNX AMAL PUTOLINE SHIMANO ADDINOL RZONE SKF MOTOFLEX PARMAKIT DAYCO RMS YBN M-ZONE

Miért velünk?

Cégünk elsődleges küldetése, hogy a magas fogyasztói elvárásoknak megfeleljen. Partnereinkkel arra törekszünk, hogy a végfelhasználók kerékpározási és motorozási élményét növeljük. A saját és képviselt világmárkák is ezt a koncepciót követik. Minőség számunkra elsődleges vezérfonal, hiszen azok a vásárlóink, akik a mi termékeinket használják, nem alkatrészeket keresnek, hanem a kerékpározás és a motorozás által nyújtott szabadságra van igényük!
Moped 91 Team

Letölthető anyagok

Biztonsági adatlapok

Karrieroldal

Facebook Googleplus print A- A+

 
 

Jelenleg futó állásajánlataink:


Raktáros munkatárs 
Milyen munkahelyi környezet vár Rád nálunk?
 
Számunkra a legfontosabb, hogy partnereink elégedettek legyenek és örömmel térjenek vissza hozzánk. Cégünk és hírnevünk nemcsak a vevők visszajelzéseiből és az eladott termékek száma által növekszik, hanem munkatársaink miatt is.
Ha Te is szeretnél egy ilyen fiatalos és lendületes csapathoz tartozni, várjuk önéletrajzodat az általad megpályázni kívánt pozíció nevével a karrier@moped91.hu email címre.
Kérjük, leveledben a nettó fizetési igényed tüntesd fel.

Ha jelenleg nem találsz olyan pozíciót, ami szimpatikus lenne számodra, látogass vissza később!
Ha pályázati anyagod alapján alkalmasnak találunk a megjelölt vagy bármely aktuális pozíció betöltésére, felvesszük veled a kapcsolatot egy személyes találkozó egyeztetése céljából.  Kérjük, légy türelemmel, a beérkezett pályázatok feldolgozása néhány napot biztosan igénybe fog venni. Amennyiben kettő héten belül nem vesszük fel veled a kapcsolatot, sajnos nem került kiválasztásra a pályázati anyagod.
 

 
Légy Te is csapatunk tagja!