Részletes keresés

Termék keresés

Márka keresés

MSP EAST ZONE KROON-OIL LYNX DAYCO MZA RZONE MITAS M-ZONE BVF PUTOLINE

Miért velünk?

Cégünk elsődleges küldetése, hogy a magas fogyasztói elvárásoknak megfeleljen. Partnereinkkel arra törekszünk, hogy a végfelhasználók kerékpározási és motorozási élményét növeljük. A saját és képviselt világmárkák is ezt a koncepciót követik. Minőség számunkra elsődleges vezérfonal, hiszen azok a vásárlóink, akik a mi termékeinket használják, nem alkatrészeket keresnek, hanem a kerékpározás és a motorozás által nyújtott szabadságra van igényük!
Moped 91 Team

Letölthető anyagok

Biztonsági adatlapok

Referenciák

Facebook Googleplus print A- A+

„A partnereit megbecsülő, állandóan innovatív ötletekkel előálló, nem a „vedd és vidd” kategóriás nagykereskedő.”
 

Pepita Robogó
 

„Nagykereskedőként a kiskereskedőket nem csak vevőnek, hanem partnernek tekinti. A tőlük szerzett információkat megpróbálja beépíteni üzletpolitikájába. Korrekt üzleti magatartást képvisel. Az esetlegesen felmerülő problémákat hatékonyan kezeli le. Nyitott az üzletfelek iránt.”
 

M-UNO 2000 Bt.


 
„Sokéves tapasztalat. Profi szakmai csapat. Maximális segítőkészség és támogatás a partnerek felé. Megbízható és állandó, kiszámítható minőség és szolgáltatás.”
 

MotoShop Kft.
 

„Van pár partnerünk és találkoztam már pár nagykereskedéssel, de még megközelítőleg sem nyújtott annyi segítséget partnerei számára, mint a Moped 91 Kft. Azt gondolom, ez nagyon hasznos a kiskereskedők számára, akik sokszor nem látnak tovább az üzletük ajtajánál, de a mi véleményünk alapján a nagyker is nyerhet hasznos információkat.”
 

Viktor Motor Kft.


 
„1997 óta folyamatosan heti rendszerességgel vásárolunk a Moped 91 Kft.-től. Igénybe vesszük a kiszállításukat, hetente vásárolunk tőlük árut. A garanciával és visszáruval kapcsolatos problémákat is tudjuk rendezni. Remélem még hosszú ideig fogunk együtt dolgozni.”
 

Szerecz Autó Kft.
 
 
„Megbízható, kiszámítható partner, biztos háttér, képzésekkel párosítva.”
 

S Motorker

„A kereskedelemben ritka a mai helyzetben, aki fontosnak tartja a saját brand építését, a szolgáltatásaik bővítését, partnerek segítését!”
Di Portál Kft.