Részletes keresés

Termék keresés

Márka keresés

BUZZETTI RMS MOTOFLEX AMAL PARMAKIT SELLE MONTE GRAPPA BVF DOMINO BRISK MITAS PUTOLINE M-ZONE SHIMANO EAST ZONE LYNX METEOR RZONE SKF KROON-OIL ISOLATOR MZA MSP NGK DAYCO YBN ALMOT ADDINOL MITAS Bicycle RUBENA VREDESTEIN

Miért velünk?

Cégünk elsődleges küldetése, hogy a magas fogyasztói elvárásoknak megfeleljen. Partnereinkkel arra törekszünk, hogy a végfelhasználók kerékpározási és motorozási élményét növeljük. A saját és képviselt világmárkák is ezt a koncepciót követik. Minőség számunkra elsődleges vezérfonal, hiszen azok a vásárlóink, akik a mi termékeinket használják, nem alkatrészeket keresnek, hanem a kerékpározás és a motorozás által nyújtott szabadságra van igényük!
Moped 91 Team

Letölthető anyagok

Biztonsági adatlapok

Széchenyi 2020

Facebook Googleplus print A- A+

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01413
SZERZŐDÉS CÍME: Moped 91 Kft infokommunikációs eszközeinek a fejlesztése
SZERZŐDŐ NEVE: MOPED 91 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Konstrukció keretében igényelt kölcsön 15 999 000 Ft 50,00%
Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás 12 799 200 Ft 40,00%
 
A projekt tartalmának bemutatása: 
A projekt keretében bevezetésre került egy integrált, ügyfél központú, a vállalat szervezeti felépítéséhez illeszkedő, annak belső, értékesítési folyamatait támogató szolgáltatás, melynek segítségével hatékonyan tudjuk tárolni és kezelni a jelenlegi, potenciális ügyfelek adatait és a velük történt eddigi kommunikációt. A rendszer képes tárolni az ügyfelekhez köthető dokumentumokat, szerződéseket, ajánlatokat. A HRM modul egy olyan megoldás, mely segít a dolgozók alap és kiegészítő adatainak strukturált nyilvántartásában, így segíti a törvényi kötelezettségek betartását. A digitalizált és egységesen kezelt adatok ráadásul lehetővé teszik bizonyos munkafolyamatok automatizálását, és segítik a cég működési hatékonyságát. A feladatok státuszait követő Work-flow rendszer a felmerülő problémák és feladatok kezelésének teljes életciklusa és státuszainak állapota egyértelműen nyomon követhető, a felelőségi viszonyokkal együtt. A munkafolyamat-irányítási rendszer az információs technológia megoldásait felhasználva végzi a munkafolyamatok automatizálását. Az elektronikus iratkezelési modul rendeltetett a cég dokumentumait szabályozottan és naprakészen egy helyen digitálisan tárolni, ezzel elősegítve, hogy mindig és mindenki megtalálhassa a számára szükséges dokumentumokat. A Táv és csoportmunka modul biztosítja, hogy a rendszert a felhasználók egyidejűleg, akár távolról is használhassák. A Beszerzés, logisztika modullal kereskedelmi termékeink beszerzését digitalizáljuk. A Szolgáltatás-menedzsment modullal a termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásainkat digitalizáljuk. A rendszer többszintű jogosultságkezeléssel rendelkezik, így könnyen megoldható, hogy mindenki a jogosultságának megfelelően kereshessen a dokumentumok között, illetve, hogy a fontosabb, vagy bizalmasabb dokumentumok ne juthassanak illetéktelenek kezébe. A Mobiltechnika rendszerrel mobiltelefonra is aktualizáltan jelennek meg a rendszer adatai. A CRM modullal egy rendszerben tárolhatjuk partnereink, ügyfeleink adatait, és számukra értékesítési és marketing tevékenységet tudunk kezdeményezni. A tudásmenedzsment modul abban segíti a felhasználókat, hogy a cégben felhalmozott információkat és tudást rendszerezetten tárolja, ezzel is segítve a költséghatékony, gyors és pontos feladatvégzést úgy, hogy ezen tudásanyagot az érintett kollegák rendelkezésére bocsájtja. A webáruházzal és online fizetési megoldással egy új értékesítési lábat alakítunk ki a cégen belül.A projekt sikeres megvalósítása racionalizálja és egyszerűsíti a cég vállalatirányításhoz kapcsolódó folyamatait. Ez által jelentős költségmegtakarítást, valamint árbevétel növekedést érhet el a vállalkozás, amely hosszú távon egyértelműen javítja a versenyképességét. A rendszer képessé teszi a céget további fejlesztések megvalósítására.
 
A projekt kezdési dátuma: 2020.03.06
A projekt záró dátuma: 2022.06.04


Kedvezményezett neve: MOPED 91 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: MOPED 91 KFT képzési támogatása
Szerződött támogatás összege: 8.528.352 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt befejezési dátuma: 2021.06.01.
Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00162
Projekt leírás: A projekt keretében nyolc képzés valósul meg, melyek kiválasztása során végeztünk szóbeli, illetve kérdőív alapú előzetesen felmérést a munkavállalók körében. A képzés befejezését követően visszamérésre kerül, majd a képzések eredménye.A Moped 91 Kft. vezetőségének célja a kreatív együttműködői kultúra kialakítása. Olyan munkahelyet szeretnénk megteremteni, melynek a vállalati kultúrájához ho zzátartozik, hogy foglalkozzunk a munkavállalóinkkal, segítsük őket a munkavégzés során felmerülő helyzetek minél hatékonyabb kezelésében, melynek egyik eszköze az alábbi képzések sikeres kivitelezése: 1. Online marketing tréning, 1. modul: Új típusú tartalomfejlesztési technikák, 2. Felhasználói szintű informatikai ismeretek (s zövegszerkesztés modul), 3. Stratégiai vezetők továbbképzése, 1. modul: A stratégiai menedzsment elméleti keretei és a stratégia, 4. Angol C1 3 088 - C1 szint (üzleti nyelv), 5. Fe lhasználói szintű informatikai ismeretek (Táblakezelés modul), 6. Új típusú értékesítési technikák tréning, 1. modul: Az értékesítői szeml&ea cute;lettől asz ügyfél megtartásáig, 7. Hatékony időgazdálkodás tréning, 1. modul: Az időgazdálkodás stratégiái, 8. A hatékonyan működő csapat 6. modul: Outdoor Csapatépítés I. – Irányított, szakmai csapatépítés.